sjuk?

nu ska jag snart till skolan, ska ha samhällskunskap nu på morgonen.
tror att jag håller på att bli sjuk.. hade ont i halsen imorse när jag vaknade och nu är min hals svällt igen lite grann. hoppas på att man inte blir sjuk. men jag brukar vara ganska duktig på att hålla mej frisk, så får väl äta vit peppar o dricka mängder med vatten! nä, nu ska ja åka.
puss! ♥


bild sen skolavslutningen.

umeå.

nu sitter jag och ser på böda camping, måste erkänna att det är ganska bra!
hade det super trevligt i umeå, men köpte nästan ingenting åt mej själv! de var ett par jeans byxorna, en t-shirt, en tröja och tre par trosor. sen åkte resten av pengar till julklappar! och måste säga det, melins lägenhet är skit fin! ett riktigt fint område bor hon i dessutom. nä, orkar inte blogga idag.
puss! ♥

hemma.

nu är jag hemma. bloggar mer imorgon!
puss! ♥

duscha, äta och UMEÅ!

nu är jag hemma, och ska snart hoppa in i duschen och sedan fylla väskorna fulla. EFTER DET ÅKER JAG! ååh, vad jag längtar efter att träffa melin och se hennes lägenhet! hoppas hon har städat och gjort fint ;)
imorgon blir det shopping, julklappsköp, kanske se bio och jag har även bestämt att vi ska fika på café!
det kommer bli en skitmysig helg med mycket bus!

får det ena till det andra, jag kan lova att skoldagen var jobbig. först hade jag samhällskunsap i över två timmar, sedan svenska, och sist men inte minst hade jag matte i över två timmar.
nä, nu ska jag duscha!
puss! ♥


snart!

nu har jag matte till tio i fyra, sedan åker jag hem och äter. sen bär de av till umeå! längtar!
puss! ♥

umeå!

ikv åker jag till umeå! ska shoppa o vara med melin heeeela helgen, gud vad jag taggar! :* hihi.
nu har jag samhälls.
puss! ♥

lastbil!

nu har jag samhällskunsap, men jag sitter och väntar så vi får sluta. ikv ska jag åkta lastbil med kenneth, kommer bli roligt! nä, jag skiver senare!
puss! ♥

planera.

insåg igår hur svårt det är att sluta röka.. så nu ska jag och dea skriva i en kalender och planera våran slutning, bestämma hur många vi får röka från dag till dag! hoppas det funkar bättre..
på fredag åker vi till melin i umeå, ska shoppa och handla julklappar! ;) kommer bli roligt!
nä, ska snart åka till skolan.
puss! ♥


sluta röka!

åker snart till skolan, känner på mej att detta kommer bli en jobbig dag.. eftersom jag ska sluta röka, och denna gång ska jag inte ge upp! önska mej lycka till!
puss! ♥

hemma.

nu har man kommit hem från mormor och stallet, och dea övningskörde ;) gick riktigt bra kan jag säga!
ska snart gå och lägga mej så jag orkar kliva upp imorgon, och ska dessutom läsa ut en bok. hoppas att jag hinner.
aja, skulle bara göra en snabb uppdatering.
puss! ♥

jay!

ja, detta känns lite pissit. börjar inte fören tio i ett och jag sitter uppe nu.. det tog tid inatt att somna, eftersom jag mådde illa och hade ont i magen. trodde att jag hade fått magsjuka, men som tur så var det inte det. nu är det en här och lägger golv, och han lever om jävulst mycket. men det är inte han som väckt mej utan min underbara hund som lekte chiwawa och trodde att han kunde ligga på mej utan att jag skulle märka nått. tyvärr så har han inte insett att han är stor som ett hus. :p haha, men han är söt ändå. nu sitter jag och ser på vakna med the voice, och jay är med! hoppas att han vinner idol, han är nog bäst av de som är där. och så är han ju jävulst snygg ;)

'

puss! ♥

igår och idag.

igår hade jag inte tid att blogga, eftersom jag fyllde år. hade huset fullt med folk. har nu en massa pengar att shoppa för, massa godis, några häftiga tuggummin, ett presentkort, tjocksockar och vantar! :) älskar att fylla år.
sedan efter allt folk åkt här ifrån så drog man ut en sväng med kenneth och pratade ut om allt och sen drog vi hem till therese. när jag kom dit så pratade dea och jerry om politik, vilket var sjukt tråkigt. dagen och kvällen var bra.
nu idag så kom melin hit, alltid lika kul. hon ska sova här ikv och imorgon åker hon till umeå igen :( önska att hon kunde bosätta sej här i storuman! vi har försökt övertala henne och det är omöjligt. haha.. senare ikv blire nog att se film hos therese och bara ta det lugnt :)
aja, puss! ♥



vilken snygging jag är! ♦

HURRA!

GRATTIS TILL MEJ! :D

skola hit och skola dit.

nu är jag hemma och äter pepparkakor, mumms! ikv blir det massa plugg, har en hel hög med grejer som ska vara klart tills imorgon. just nu önskar jag att man inte behöver gå skola, det är så jobbigt iband. men får tänka att jag har bara 2 år och några (många) månader kvar, nä nu slog tanken mej att jag ska ju gå högskola också. men får iallafall en bra utbildning ;)
just fan! imorgon fyller jag ju år! såååå kul! haha.
nä, ska dra.
puss! ♥

samhällskunskap.

nu sitter jag på samhällskunskapen, syon ska prata om något idag så de blir nog inte att vi får jobba så mkt idag.
igår kväll var jag i stallet, jag och therese red i samhället i kanske en timma. det märktes att heidra tyckte det var roligt, öronen var framåt hela tiden. :) nä, kan blogga senare. måste nog lyssna vad syon ska säga.
puss! ♥

palt.

nu är jag hemma efter en hård och jobbigt skoldag. ska kanske äta palt hon syrran, funderar på att tacka ja. låter riktigt gott ;) jaa, får se. tror jag ska svara henne nu.
puss! ♥

bilder.



min underbara häst heidra och min bästa vän elin. ♥



min underbara hund armani. ♥

godmorgon.

jag måste nog vara den mest onyttiga människan på denna jord.. vill ni veta varför? jo, jag åt bullar och drack chokladmjölk till frukost. har nämligen ätit bullar till frukost i tre dagar nu. haha, jag är för gullig ;)
nu sitter jag iallafall och väntar tills jag ska till skolan, har ett "prov" nu på morgonen i idrotten. tror att jag kommer klara det super bra! pluggade igår innan jag gick och la mej, det var inte så svårt.
ikväll ska jag väl te hästarna som vanligt, och sedan se på grays ;)

här har ni en liten söt bild på mej! ;)



puss! ♥


känselknutten.

nu är jag hemma och ser på desperata hemmafruar (stavning?). dagen har gått bra förutom imorse, jag lova att jag grät hela morgonen.. först så väckte dea mej en timma och tio minuter för tidigt och sedan märkte jag att min piercing i näsan hade åkt ut och så klart hade det blivit en hinna för, men den var inte så tjock så det gjorde inte så himla ont. när jag enkligen slutat gråta så ringde mamma o berättade en sak, då var jag nära att gråta igen. så dea och andreas har gett mej ett nytt namn, "känslelknutten". :p nä, nu slutade reklamen.
puss!

snygging.


:(

nu sitter jag på skolan, och min dag suger..

visste du att..

nu har jag varit i stallet, eller kommer hem för ett tag sen. nu ser jag om nån camping på feman. fattar inte själva syftet, sveriges tv måste ha liten fantasi. men måste erkänna att det är ganska bra :p haha.

visste du att:
- folk i allmänheten är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
- i USA är det enligt lag förbjudet att för skilda kvinnor att i florida hoppa fallskärm på en söndag.
- det är förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i alaska.
- mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.
- en struts öga är större än dess hjärna.
- människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

visste du det? ;)


en lektion.

nu är jag hemma! fick veta för ett tag sen att jag bara har en lektion idag som börjar tio över två ;) soft. nä, ska ut o röka.
puss!

bullar och moppe.

nu sitter jag och äter bullar, riktigt gott till frukos ;) men, idag känner jag mej lite sur.. jag börjar inte fören tio i ett idag, och så ska jag såklart göra moppeprove så jag klev upp halv sju och ska snart åka till lycksele. nä, nu ska jag äta klart!
puss.

önskelista.

nu är man hemma igen :) har varit i stallet och sedan var man med daniel. vi körde bara runt o pratade. riktigt trevligt. nu sitter jag och ser filip och fredrik. FÖRESTEN! jag fyller snart år och detta önskar jag mej:





ge mej tack :)

bilerna och skorna från www.have2have.se

puss!

tack!

www.emsv.blogg.se denna underbara tjej gjorde min bloggdesign! hon är hur duktig som helst! VILL SÄGA ETT STORT TACK! ♥


brb!

gomorgon! skriver lite senare ;) puss!

zzZZzz..

nu ska jag sova, gonatt! :)

morgon i skolan.

nu sitter jag på skolan, börjar om ungefär 14 minuter. ska ha samhällskunskap.. :s inte mott favvo ämne, menmen, vill man ha bra betyg får man väl offra sej. ;) min design som jag gjorde gick åt helvete, så ja. får se hur jag gör.. om jag orkar göra en ny, eller om jag ska köpa en. vi ser väl!
puss.

GOMORGON!

 


spela, spela och spela.

någon som såg barn filmen på 5:an imorse? den var fan bra. iaf, jag har nog sjungit hela morgonen på andreas lips! hahah, och hela går kvällen sjöng vi också. tycker faktisk att pappa och mamma sjöng bäst ;) haha. nu sitter dea o andreas och spelar nå legospel på xboxet.. ja, kul.
JUST FAN, idag kommer peder! :D åååh, saknar han se mkt!
nu ska jag spela ;) puss..


hundvakt!

idag ska ja vara hundvakt till mormors hund. hon skulle ta fram massa fika så jag kunde sitta o feta mej, tur att mormor är så snäll och alltid har go fika! ;) haha.
puss.

vilken?







 


(frisyrerna från www.frilla.se)

här är några frisyrer jag funderar på, men som ni ser så måste jag spara ut håret en stund till om jag vill ha frisyr 1 eller 4. aja, får se. har mkt annat jag vill ha också.. frågan är bara om mamma o pappa går med på att klippa mitt hår kortare, eftersom jag håller på att spara ut det. men det känns så meningslöst att spara ut det, för det känns som det inte blir nå längre alls. + att mitt hår är sååå jävla tråkigt.. :p



satan i gatan..

allt är skit.


gomorgon.

kan inte säga att jag fick nån sovmorgon, vaknade så klart vid nio. när jag skulle försöka somna om så hörde armani att jag var vaken så han hoppade upp i sängen och skulle busa, då insåg jag att det var lika bra att kliva upp. hehe.. idag kommer andreas hem, de känns skönt :) saknar så klart min bby.
nä, nu ska ja se tv en stund sedan ska jag äta. puss ♥

RSS 2.0